זה התחיל בקמפוס
אבישג סמט וגל אבוחצירה הכירו דרך חברה משותפת בלימודים: "למדתי עיצוב פנים באריאל וגל למד שם גם. אני עזבתי באיזשהו שלב והחברה נשארה בלימודים והכירה את גל ועוד כמה חברים. וכשנפגשנו היא הציעה לי את גל ומשם היסטוריה." מאז עברו שנתיים וחצי של זוגיות קרובה, שמבחינת אבישג הייתה ברורה מהרגע הראשון: "זיווג משמיים, באמת אין דיוק כזה, אחרי חצי שנה כבר התחלתי לחפור לו על חתונה. ידענו שזה הולך לכיוון טוב ולהקים בית."
כולם בלבן, רק היא לא יודעת כלום
אחרי שנה וחצי של זוגיות, גל החליט להציע - אבל כמובן, לא כמו שציפתה. "בהתחלה כשדיברנו על איך הוא יציע, אמרתי לו שאני רואה הצעה אינטימית שלנו, בלי אנשים, ושאני רוצה להיות מופתעת." אבישג הייתה בטוחה שזה יקרה בטיול לרומא שתכננו - מה שהפך את הרגע לאפקטיבי אפילו יותר: "הזמנו טיסה ראשונה ביחד לרומא לשבוע, הייתי בטוחה שהוא יציע שם."
מה שקרה בפועל היה תרגיל מבריק של המשפחה: "כל המשפחה שלנו עבדה עליי שנוסעים למסעדה לחגוג לאבא שלו יום הולדת וצריכים לבוא בלבן. מסעדה על חוף בכנרת... הגענו לגשר על הים בשקיעה ושם חיכה צלם ואח שלו שגם צילם. הייתי בהלם חיי, התרגשתי בטירוף, רעדתי. הרגע הכי מאושר בחיים שלי."
שתי שמלות, סיפור אחד
את שמלת הכלה הראשונה שלה אבישג מצאה בסטודיו
עמנואל, "סטודיו לשמלות כלה ביפו - מקום מעלף ומרשים. חיכתה לנו שם מיכל, היא התחילה לשאול אותי על סגנון ואמרה לי שיום לפני שהגעתי היא סיימה שמלה מדהימה חדשה לקולקציה והיא רק רוצה שאמדוד אותה." מיכל קלעה בול, והשמלה החדשה הייתה השמלה הראשונה שאיתה צעדה לחופה: "פשוט לא היו לי מילים, כל כך מדויקת וכל כך אני, כאילו תפרה אותה בשבילי."
השמלה הייתה אצילית, צמודה עם תחרת פרחים עדינים ועם כפפות, "היה חשוב לי שהיא לא תהיה מאוד חשופה, אני מגיעה מבית דתי ורציתי לכבד. בחופה צעדתי רק עם אבא שלי, אמא שלי נפטרה שהייתי קטנה אז היה לי חשוב לכבד אותו". לקראת הריקודים, אבישג החליפה לשמלה שנייה קלילה ונוחה, שגם אותה מצאה בסטודיו עמנואל: "הלכנו על כיון קולר - סאטן עם שסע סקסי ונוח. החוויה עם מיכל הייתה מדהימה! היא הקשיבה והייתה סבלנית לאורך כל התהליך."
בחירה אישית בלוקיישן משפחתי ומרגש
את החתונה בחרו השניים לערוך בגני איילון בטבריה, מקום עם ערך רגשי רב לחתן: "גל בעלי גדל שם - בערך כל האירועים שלהם קרו שם. הייתי באולם כמה פעמים והתאהבתי." השירות, ההיכרות של הצוות עם המשפחה והאווירה הפכו את כל החוויה לבלתי נשכחת: "היה שירות מעל ומעבר כי גם הכירו את המשפחה של גל כמו משפחה." אבל זה לא רק על השירות - גם על השפע, האוכל והנראות: "הנראות, האווירה והאוכל בצפון - זאת התאהבות. יש שם כל כך הרבה שפע ואוכל ברמה גבוהה מאוד. היינו מרוצים כל כך, וקיבלנו גם מלא תגובות טובות."
הפתעה יוונית על הרחבה
אבישג וגל רצו לשבור שגרה, אז הביאו טברנה שלמה לרחבה- בניצוחו של אביחי סיידה: "בחרנו לעשות הפתעה לאורחים שלנו ועשינו טברנה בחתונה! הבאנו בוזוקי ושולחן מלא בצלחות ופרחים לבנים. פשוט הרגשנו ביוון - איזה אווירה, איזה שמח! כל האורחים עפו באוויר, חוויה מטורפת."
המסקנה הכי חשובה
ולמי שממש לפני היום הגדול - יש לכלה טיפ קטן מהלב: "אני חושבת שהכי חשוב זה פשוט ליהנות מהיום הזה. לנסות להתעסק באמת ברגע ולהעריך את כל האנשים שמגיעים לחגוג איתנו. יש משהו כל כך טהור ביום הזה - כולם מתרכזים בנו, באים לשמח מכל הלב, וזה באמת מחמם את הלב. היום הכי מטורף שחוויתי."